Munkkällaren | Festlokal i Linköping

Företagsevent


Aktivitet
Ölprovningar
Dryckes- & Matprovningar
Quiz
Magi, Show/mingel
Planerar ni en företagsfest eller konferens i Linköping? Kontakta oss på Munkkällaren så hjälper vi dig gärna med planeringen och genomförandet så att du kan se till att njuta av kvällen.

Företagsevent

Munkkällaren är en av Linköpings mest unika festlokaler med dess gamla anor som sträcker sig tillbaka till när krutförråd var ett välkänt begrepp. Anordna ert företagsevent så lovar vi er en fantastisk upplevelse i en miljö ni inte hittar någon annanstans. 

Kick-Off

En lyckad Kick-Off behöver en bra plats, ett rikt innehåll och härliga deltagare. Vi kan hjälpa er att skräddarsy ett rikt innehåll i våra fantastiska festlokaler om ni bara ser till att komma med deltagarna. Tillsammans kan vi ordna en lyckad kick-off era anställda kommer komma ihåg under hela året.

Konferens

Utöver Munkkällaren så finns det även bra lokaler i huset för att anordna workshops eller hålla föredrag i. Ha er utbildning eller föreläsning och kom sen ner i källaren och ät och drick gott för att ge era deltagare en minnesvärd konferens.

Julbord

På Munkkällaren är vi extra stolta över våra julbord, något som vi anordnat sedan 1995 och varje år försöker vi bli lite bättre. Med lokala leverantörer med fokus på kvalitet ser vi till att julbordet i år blir något alldeles extra för ert företag!
Gällande julbord så är det med fördel ni är ute i god tid då populära datum snabbt blir bokade.

Boka ditt Julbord i Linköping här

Följ oss gärna i sociala medier!