Munkkällaren | Festlokal i Linköping

Privata Event


Aktivitet
Ölprovningar
Dryckes- & Matprovningar
Quiz
Livemusik / Trubadur
Magi, Show/mingel
Planering av en fest eller privat event kan ibland kännas överväldigande med allt från lokal, dryck och mat till underhållning och personal. Kontakta oss på Munkkällaren så hjälper vi dig gärna med planeringen och genomförandet så att du kan se till att njuta av kvällen.

Bröllop

För många är bröllopsdagen den största dagen i livet och självklart är det då viktigt att allting runtomkring flyter på så att man kan njuta. Vi på Munkkällaren har stått värdar för bröllop sedan 1995 och med gångavstånd från Domkyrkan är det många som väljer att fortsätta firandet hos just oss. Med våra samarbetspartners Östgöta Kök så levererar vi även högkvalitativ mat till just ert bröllop.

Disputation

Vid disputationsmiddagar ser vi till att göra din dag speciell, allt från bordsplacering till möjligheter att hålla tal och ta emot presenter är detaljer som vi är vana vid att ackommodera. Har du speciella önskemål gällande färger på dukning och blommor så försöker vi såklart även tillgodose det. Kontakta oss så hjälper vi dig planera!

Julbord

Vill du samla släkt och vänner för ett kvalitativt julbord med råvaror och rätter från lokala leverantörer? Eller vill du hellre ha ett julbord som går i ölets tecken? Vi har julbordet som passar just ditt sällskap, kontakta oss redan idag för diskussion! 
Gällande julbord så är det med fördel ni är ute i god tid då populära datum snabbt blir bokade.

Fest

Är det dags att fira någon som fyller jämt? Eller ska ni anordna en fest med något speciellt tema? Munkkällarens rustika festlokal och fantastiska mat förgyller alla tillfällen som är värda att fira. Vårt kök har bufféer av många slag och vi kan hjälpa dig skapa en minnesvärd dag hos oss. 

Privat Middag

Är ni ett mindre sällskap som inte vill störas av restaurangernas övriga gäster men samtidigt vill ha högklassig service och mat? Vi på Munkkällaren har ett fantastiskt samarbete med några av Östergötlands bästa kockar och Sommelierer som garanterat sätter guldkant på er middag! 

Studentsittning

Är det dags att fira Studenten? I Munkkällaren kan vi ta emot upp till 70 personer till sittande middag och servera en minnesvärd buffé. När middagen är slut kan vi göra plats för dans och fortsatt firande. Kontakta oss för att diskutera ett bra upplägg för just ert firande!

Följ oss gärna i sociala medier!